Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κλινική Ουρολογίας

The Panelarium

Η Κλινική Ουρολογίας Το Panelarium είναι ο νέος χώρος κλινικής για τον Dr. Matsubara, έναν από τους λίγους χειρουργούς που έχουν πιστοποιηθεί να χειρίζονται τα συστήματα ρομποτικής χειρουργικής da Vinci. Ο σχεδιασμός ήταν εμπνευσμένος από τον ψηφιακό κόσμο. Τα στοιχεία του δυαδικού συστήματος 0 και 1 παρεμβολή στον άσπρο χώρο και ενσωματώθηκαν από πάνελ που βγαίνουν από τους τοίχους και την οροφή. Το πάτωμα ακολουθεί επίσης την ίδια σχεδίαση. Τα πάνελ παρόλο που η τυχαία εμφάνισή τους είναι λειτουργική, γίνονται πινακίδες, πάγκοι, πάγκοι, ράφια βιβλίων και ακόμη και λαβές θυρών, και το πιο σημαντικό είναι τα μάτια που εξασφαλίζουν την ελάχιστη ιδιωτικότητα για τους ασθενείς.

Όνομα έργου : The Panelarium, Όνομα σχεδιαστών : Tetsuya Matsumoto, Όνομα πελάτη : Matsubara Clinic..

The Panelarium Η Κλινική Ουρολογίας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.