Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πάνελ Πολλαπλών Χρήσεων

OlO

Το Πάνελ Πολλαπλών Χρήσεων Το πάνελ OLO είναι ένα έπιπλο πολλαπλών χρήσεων, η δημιουργία του, προκαλείται από την απαίτηση ευκολίας και λειτουργικότητας του σχεδιασμού για την καθημερινή ζωή. Αυτό το έπιπλο μπορεί να δημιουργηθεί σε οποιοδήποτε στάδιο σχεδιασμού του χώρου. Το OLO ενώνει τη λειτουργία φωτισμού, τη διαχείριση φωτισμού και ηλεκτρικών φωλιών, USB, ήχου, φόρτισης κινητών συσκευών. Στο σχεδιασμό των γεωμετρικών μορφών OLO, χρησιμοποιούνται φυσικές δομές και ισορροπημένοι συνδυασμοί χρωμάτων. Οι αλληλεπιδράσεις διαφόρων υλικών δίνουν τον όγκο, το βάθος και τον αισθησιασμό για αυτό το θέμα. Σχεδιασμός - είναι απλό, βολικό, πολλαπλών χρήσεων, OlO.

Όνομα έργου : OlO, Όνομα σχεδιαστών : Oksana Belova, Όνομα πελάτη : Belova Oksana.

OlO Το Πάνελ Πολλαπλών Χρήσεων

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.