Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Ετικέτες Κρασιού

KannuNaUm

Οι Ετικέτες Κρασιού Ο σχεδιασμός των ετικετών κρασιού KannuNaUm χαρακτηρίζεται από το εκλεπτυσμένο και μινιμαλιστικό του στιλ, που αποκτήθηκε αναζητώντας σύμβολα που μπορούν να αντιπροσωπεύσουν την ιστορία τους. Το έδαφος, ο πολιτισμός και το πάθος των αμπελουργών του Land of Longevity συμπυκνώνονται σε αυτές τις δύο συντονισμένες ετικέτες. Όλα ενισχύονται από το σχεδιασμό της εκατονταετίας αμπέλου που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική του χρυσού που χύνεται σε 3D. Ένα σχέδιο εικονογραφίας που αντιπροσωπεύει την ιστορία αυτών των κρασιών και μαζί τους την ιστορία της γης από την οποία γεννιέται, η Ογλιάστρα η χώρα των εκατονταετών στη Σαρδηνία.

Όνομα έργου : KannuNaUm, Όνομα σχεδιαστών : Giovanni Murgia, Όνομα πελάτη : Cantina Ogliastra.

KannuNaUm Οι Ετικέτες Κρασιού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.