Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσάντα

Lemniscate

Τσάντα Οι τσάντες μικρού μεγέθους είναι ευέλικτες για χρήση ημέρας και νύχτας. Με τη λαβή σχεδιασμού συμβόλων "άπειρο", δεν υπάρχουν φανταστικά αξεσουάρ σε μια τσάντα. Το κύριο υλικό είναι το δέρμα που αποτελεί ένδειξη κομψότητας και αρμονίας. Ο σχεδιασμός επιδιώκει να αντικατοπτρίζει τον μοντέρνο και πολυτελή τρόπο ζωής ενός ατόμου με έναν απλό και άμεσο τρόπο «ισορροπίας». Με αυτόν τον τρόπο, αυτή τσάντα είναι επιτομή της μινιμαλιστικής μόδας.

Όνομα έργου : Lemniscate , Όνομα σχεδιαστών : Ho Kuan Teck, Όνομα πελάτη : MYURÂ.

Lemniscate  Τσάντα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.