Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εγκατάσταση Τέχνης

The Future Sees You

Η Εγκατάσταση Τέχνης Το μέλλον βλέπεις την ομορφιά της αισιοδοξίας που αγκαλιάζει ο νεαρός δημιουργικός ενήλικος - οι μελλοντικοί στοχαστές, καινοτόμοι, σχεδιαστές και καλλιτέχνες του κόσμου σου. Μια δυναμική οπτική ιστορία, προβάλλεται μέσω 30 παραθύρων σε 5 επίπεδα, τα μάτια φλερτάρουν μέσα από ένα ζωντανό φάσμα χρωμάτων και κατά καιρούς φαίνεται να ακολουθούν το πλήθος καθώς κοιτάζουν έξω με εμπιστοσύνη στη νύχτα. Μέσα από αυτά τα μάτια βλέπουν το μέλλον, τον στοχαστή, τον καινοτόμο, τον σχεδιαστή και τον καλλιτέχνη: δημιουργικά του αύριο που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Όνομα έργου : The Future Sees You, Όνομα σχεδιαστών : Beck Storer, Όνομα πελάτη : Billy Blue College of Design - Torrens University Australia.

The Future Sees You Η Εγκατάσταση Τέχνης

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.