Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα

Midea Sensia AQC

Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα Το Midea Sensia AQC είναι ένα έξυπνο υβρίδιο που ενσωματώνει το εσωτερικό του σπιτιού με κομψότητα και στυλ. Φέρνει εξανθρωπισμένη τεχνολογία και καινοτομία μέσω χαρακτηριστικών, ελέγχοντας τον καθαρισμό της θερμοκρασίας και της ποιότητας του αέρα με φωτισμό και βάζο στη διακόσμηση δωματίου. Η ευημερία φτάνει μέσω της τεχνολογίας αισθητήρων που μπορεί να διαβάσει το περιβάλλον και να διατηρήσει την τοπική θερμοκρασία και υγρασία σταθερή, σύμφωνα με την προηγούμενη εγκατάσταση, που έκανε η MideaApp.

Όνομα έργου : Midea Sensia AQC, Όνομα σχεδιαστών : ARBO design, Όνομα πελάτη : ARBO design.

Midea Sensia AQC Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.