Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λαμπτήρας

Jal

Λαμπτήρας Το Just Another Lamp, Jal, βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές: απλότητα, ποιότητα και καθαρότητα. Περιλαμβάνει την απλότητα του σχεδιασμού, την ποιότητα των υλικών και την καθαρότητα του σκοπού του προϊόντος. Αυτό διατηρήθηκε βασικό, αλλά έδωσε επίσης σημασία τόσο στο γυαλί όσο και στο φως σε ίσο μέτρο. Εξαιτίας αυτού, το Jal μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, μορφές και περιβάλλοντα.

Όνομα έργου : Jal, Όνομα σχεδιαστών : David Grifols, Όνομα πελάτη : Mos.

Jal Λαμπτήρας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.