Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βιβλίο Μαγειρικής

12 Months

Το Βιβλίο Μαγειρικής Το βιβλίο καφέ Ουγγρικά μαγειρικά σκεύη 12 Μήνες, από το ντεμπούτο συγγραφέα Eva Bezzegh, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017 από την Artbeet Publishing. Είναι ένας μοναδικός γραφικός καλλιτεχνικός τίτλος που παρουσιάζει εποχιακές σαλάτες με μηνιαίες προσεγγίσεις με γεύσεις πολλών κουζινών από όλο τον κόσμο. Τα κεφάλαια ακολουθούν τις αλλαγές των εποχών στα πιάτα μας και στη φύση καθ 'όλη τη διάρκεια ενός έτους σε 360pp με τις εποχικές συνταγές και τα αντίστοιχα φαγητά, τοπικά τοπία και πορτρέτα ζωής. Εκτός από μια μη θεαματική συλλογή συνταγών, υπόσχεται μια διαρκή καλλιτεχνική εμπειρία.

Όνομα έργου : 12 Months, Όνομα σχεδιαστών : Eva Bezzegh, Όνομα πελάτη : Artbeet.

12 Months Το Βιβλίο Μαγειρικής

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.