Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τέχνη

Gold and Spiderweb

Τέχνη Ο ιστός της αράχνης και η φυσική του αισθητική προσελκύουν πάντα την προσοχή. Δυστυχώς η ομορφιά του δεν διαρκεί πολύ. Ο στόχος ήταν να σώσουμε αυτήν τη δόξα για πάντα και να την δείξουμε με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο, τη δημιουργία και την τέχνη αντικειμένου που δεν αντιγράφει και δεν μοιάζει με κάτι που είχε φτιάξει η ανθρωπότητα πριν. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, ο Andrejs Nadezdinskis αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες: πώς να το μεταφέρετε, να το αποθηκεύσετε και αργότερα να το καλύψετε με χρυσό 24k.

Όνομα έργου : Gold and Spiderweb, Όνομα σχεδιαστών : Andrejs Nadezdinskis, Όνομα πελάτη : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb Τέχνη

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.