Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο Και Μπαρ

WTC Effingut

Εστιατόριο Και Μπαρ Οι σχεδιαστές πρέπει να πειραματιστούν με διαφορετικές έννοιες σε σχέδια εστιατορίων που μπορούν να προσελκύσουν πελάτες και να παραμείνουν φρέσκα και ελκυστικά με τις μελλοντικές τάσεις στο σχεδιασμό. Η μη συμβατική χρήση υλικών είναι ένας τέτοιος τρόπος για να διατηρήσετε τους προστάτες αφοσιωμένους στη διακόσμηση. Η Effingut είναι μια καθιερωμένη μάρκα στο ζυθοποιείο που πιστεύει σε αυτήν τη σκέψη. Η μη συμβατική χρήση ανταλλακτικών κινητήρα για την ατμόσφαιρα είναι η ιδέα αυτού του εστιατορίου. Μεταφέρει τη σχέση ανάμεσα στα πάθη της νεολαίας και συνδυάζει το τοπικό πλαίσιο της Πούνε με μια κουλτούρα μπύρας της Γερμανίας. Το ανακυκλωμένο μπουζί με φόντο το μπαρ είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό της διακόσμησης

Όνομα έργου : WTC Effingut, Όνομα σχεδιαστών : Ketan Jawdekar, Όνομα πελάτη : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Εστιατόριο Και Μπαρ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.