Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο Και Μπαρ

Kopp

Εστιατόριο Και Μπαρ Ο σχεδιασμός του εστιατορίου πρέπει να είναι ελκυστικός για τους πελάτες. Οι εσωτερικοί χώροι πρέπει να παραμένουν φρέσκοι και ελκυστικοί με τις μελλοντικές τάσεις στο σχεδιασμό. Η μη συμβατική χρήση υλικών είναι ένας τρόπος για να διατηρήσετε τους πελάτες σας εμπνευσμένους από τη διακόσμηση. Το Kopp είναι ένα εστιατόριο που σχεδιάστηκε με αυτή τη σκέψη. Το Kopp στην τοπική γλώσσα Goan σημαίνει ένα ποτήρι ποτό. Το Whirlpool που σχηματίστηκε με ανάδευση ενός ποτού σε ένα ποτήρι απεικονίστηκε ως ιδέα κατά το σχεδιασμό αυτού του έργου. Απεικονίζει τη φιλοσοφία σχεδιασμού της επανάληψης μοτίβων δημιουργίας ενότητας.

Όνομα έργου : Kopp, Όνομα σχεδιαστών : Ketan Jawdekar, Όνομα πελάτη : Kopp.

Kopp Εστιατόριο Και Μπαρ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.