Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Υπηρεσία Μηνυμάτων

Moovin Board

Η Υπηρεσία Μηνυμάτων Το Moovin Board είναι ένα καινοτόμο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο πολλαπλών χρηστών που βασίζεται σε κωδικό QR και είναι ένας συνδυασμός ενός φυσικού πίνακα μηνυμάτων και ενός μηνύματος βίντεο. Επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να δημιουργούν από κοινού ατομικά μηνύματα βίντεο χαιρετισμού με την εφαρμογή Moovin και να τα συνδέουν με έναν κωδικό QR που είναι τυπωμένος στον πίνακα μηνυμάτων ως ένα μόνο βίντεο που συνδυάζει όλες τις καλές ευχές. Ο παραλήπτης πρέπει απλώς να σαρώσει τον κωδικό QR για να παρακολουθήσει το μήνυμα. Το Moovin είναι μια νέα υπηρεσία αναδίπλωσης μηνυμάτων που βοηθά να παραδώσει συναισθήματα και συναισθήματα που είναι δύσκολο να εκφραστούν μόνο με λόγια.

Όνομα έργου : Moovin Board, Όνομα σχεδιαστών : Uxent Inc., Όνομα πελάτη : Moovin.

Moovin Board Η Υπηρεσία Μηνυμάτων

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.