Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Δίσκο Βινυλίου

Tropical Lighthouse

Το Δίσκο Βινυλίου Το Last 9 είναι ένα μουσικό ιστολόγιο χωρίς περιορισμούς στο είδος. Το χαρακτηριστικό του είναι κάλυμμα σχήματος πτώσης και σύνδεση μεταξύ οπτικού στοιχείου και μουσικής. Το Last 9 παράγει μουσικές συλλογές, καθεμία από τις οποίες περιέχει το κύριο θέμα μουσικής που αντικατοπτρίζεται στην οπτική ιδέα. Το Tropical Lighthouse είναι η 15η συλλογή μιας σειράς. Το έργο εμπνεύστηκε από ήχους τροπικού δάσους και η κύρια έμπνευση είναι η μουσική του καλλιτέχνη και του μουσικού Mtendere Mandowa. Το εξώφυλλο, το βίντεο προώθησης και η συσκευασία δίσκων βινυλίου σχεδιάστηκαν σε αυτό το έργο.

Όνομα έργου : Tropical Lighthouse, Όνομα σχεδιαστών : Robert Bazaev, Όνομα πελάτη : LAST 9.

Tropical Lighthouse Το Δίσκο Βινυλίου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.