Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις

Falling Water

Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις Το Falling Water είναι ένα σύνολο διαδραστικών εγκαταστάσεων που επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν διαδρομή πορείας γύρω από έναν κύβο ή κύβους. Ο συνδυασμός κύβων και χάντρες ρεύματος παρουσιάζει αντίθεση στατικού αντικειμένου και δυναμικής ροής νερού. Το ρεύμα μπορεί να τραβηχτεί για να δει χάντρες να τρέχουν ή απλά να τοποθετηθούν σε ένα τραπέζι ως σκηνή κατεψυγμένου νερού. Οι χάντρες θεωρούνται επίσης ως επιθυμίες που κάνουν οι άνθρωποι κάθε μέρα. Οι ευχές πρέπει να είναι αλυσοδεμένες και να τρέχουν για πάντα ως καταρράκτης.

Όνομα έργου : Falling Water, Όνομα σχεδιαστών : Naai-Jung Shih, Όνομα πελάτη : Naai-Jung Shih.

Falling Water Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.