Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γιοτ

Anqa

Το Γιοτ Το Anqa είναι ένα προσαρμοσμένο γιοτ που φέρνει μια νέα προοπτική στις αναφορές στον κόσμο του σκάφους. Η θαυμάσια χάρη των γραμμών του σκάφους είναι μέρος του DNA του και παρατηρείται μέσα και έξω. Οι περιοχές καταστρώματος προσφέρουν πανοραμική θέα πάνω από το νερό, ενώ προστατεύονται κατά το ήμισυ από τα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε καθορισμένους εξωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από τον καιρό. Η ποικιλία των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων δίνει την αίσθηση ενός πολύ μεγαλύτερου γιοτ. Η Anqa μπορεί να μεταφέρει ένα υποβρύχιο με όλες τις προσφορές και τα παιχνίδια. Ένα ελικόπτερο τοποθετημένο στην πρύμνη του σκάφους μπορεί να φιλοξενήσει ένα Eurocopter EC120.

Όνομα έργου : Anqa, Όνομα σχεδιαστών : Sena Jinen, Όνομα πελάτη : Sena Jinen.

Anqa Το Γιοτ

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.