Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Αρθρωτός Καναπές

Laguna

Ο Αρθρωτός Καναπές Τα καθίσματα σχεδιαστών Laguna είναι μια εκτεταμένη σύγχρονη συλλογή αρθρωτών καναπέδων και πάγκων. Σχεδιασμένο από την Ιταλίδα αρχιτέκτονα Elena Trevisan, έχοντας κατά νου τους εταιρικούς χώρους καθιστικού, αποτελεί την κατάλληλη λύση για μεγάλους ή μικρούς χώρους υποδοχής και χώρους ξεμπλοκαρίσματος. Οι καμπύλες, κυκλικές και ευθείες μονάδες καναπέ με και χωρίς βραχίονες θα συνδυαστούν απρόσκοπτα με ταιριαστά τραπεζάκια για να παρέχουν ευελιξία στη δημιουργία διαφόρων σχεδίων εσωτερικού σχεδιασμού.

Όνομα έργου : Laguna, Όνομα σχεδιαστών : Elena Trevisan, Όνομα πελάτη : SITIA .

Laguna Ο Αρθρωτός Καναπές

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.