Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δομικό Δαχτυλίδι

Spatial

Δομικό Δαχτυλίδι Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μια μεταλλική δομή πλαισίου στην οποία το druzy συγκρατείται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται έμφαση τόσο στην πέτρα όσο και στη μεταλλική δομή πλαισίου. Η κατασκευή είναι αρκετά ανοιχτή και διασφαλίζει ότι η πέτρα είναι το αστέρι του σχεδιασμού. Η ακανόνιστη μορφή του druzy και των μεταλλικών σφαιρών που συγκρατούν τη δομή μαζί φέρνει λίγο απαλότητα στο σχεδιασμό. Είναι τολμηρό, νευρικό και φορετό.

Όνομα έργου : Spatial, Όνομα σχεδιαστών : Harsha Ambady, Όνομα πελάτη : Kaashi Jewels.

Spatial Δομικό Δαχτυλίδι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.