Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Διαμερισμάτων

The way we were

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Διαμερισμάτων "Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει επινοηθεί από τον άνθρωπο με το οποίο παράγεται τόση ευτυχία, όπως από μια καλή ταβέρνα ή πανδοχείο." από τον Samuel Johnson Βάση στη βρετανική μοναδική κουλτούρα παμπ. Ο πελάτης και οι σχεδιαστές επιτυγχάνουν μια συναίνεση με ανυπομονησία να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση ότι ανήκει και να χαλαρώνει χωρικά το σπίτι. Από τη φαντασία του σπιτιού, ο πιο σημαντικός για τη χρήση των απτών χώρων για να επηρεάσει τις άυλες δραστηριότητες που μπορούν να ενισχύσουν τις συναισθηματικές συνδέσεις μεταξύ των κατοίκων.

Όνομα έργου : The way we were, Όνομα σχεδιαστών : PEI CHIEH LU, Όνομα πελάτη : ISID Ltd..

The way we were Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Διαμερισμάτων

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.