Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

Ptaha

Η Εταιρική Ταυτότητα Ο σχεδιασμός επικεντρώθηκε στη σκανδιναβική αισθητική του μινιμαλισμού και των φυσικών στοιχείων όπως σκληρά μέταλλα, χάλκινο, μασίφ ξύλο, πέτρα και ήταν ενωμένο σε αυτό το εμπορικό σήμα - τα χρώματα, τη μορφή και άλλα στοιχεία σχεδίασης. Η ταυτότητα της μάρκας για την Ptaha δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη το κύριο στοιχείο του λογότυπου - στυλιζαρισμένο πουλί (Ptaha, μετάφραση από Ουκρανικά) που συμβολίζει το εμπορικό σήμα και συνδυάζεται με την ιδέα και την εμφάνιση με το ίδιο στυλ με τα έπιπλα της εταιρείας.

Όνομα έργου : Ptaha, Όνομα σχεδιαστών : Roman Vynogradnyi, Όνομα πελάτη : Ptaha Furniture.

Ptaha Η Εταιρική Ταυτότητα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.