Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

George

Εστιατόριο Η ιδέα του Τζορτζ είναι «ένα φαγητό που έχει σχεδιαστεί μαζί με τις αναμνήσεις του πελάτη». Είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να απολαύσει άνετα καθημερινές εκδηλώσεις, όπως γεύματα και πάρτι, λατρεύοντας τον αμερικανικό πολιτισμό και την ιστορία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής όταν ο πελάτης ζούσε στη Νέα Υόρκη. Ως εκ τούτου, το εστιατόριο, στο σύνολό του, είναι χτισμένο σύμφωνα με την εικόνα του εστιατορίου κληρονομιάς στη Νέα Υόρκη, επιπλέον κτίρια φτιαγμένα λίγο-πολύ, δείχνοντας μια αίσθηση ιστορικού υποβάθρου. Αυτό είναι για να ενσωματώσουμε την έννοια που αναφέρθηκε παραπάνω και καταφέραμε να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες αυτού του κτιρίου.

Όνομα έργου : George, Όνομα σχεδιαστών : Aiji Inoue, Όνομα πελάτη : Doyle Collection.

George Εστιατόριο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.