Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ιππικό Αθλητικό Κέντρο

Equitorus

Το Ιππικό Αθλητικό Κέντρο Το Equitorus απαιτείται να πληροί όλες τις αυστηρές υγειονομικές και τεχνολογικές απαιτήσεις για συντήρηση, εκπαίδευση και προετοιμασία αλόγων που ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Το συγκρότημα διαθέτει ολόκληρη την υποδομή που είναι απαραίτητη για τις ανάγκες διαβίωσης και αναψυχής των ιδιοκτητών αλόγων κατά τον ελεύθερο χρόνο τους. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του συγκροτήματος είναι η μεγάλη εσωτερική αρένα που είναι κατασκευασμένη από κολλημένες ξύλινες κατασκευές και διαθέτει γκαλερί σε σχήμα L με καθίσματα θεατών και καφέ. Το αντικείμενο θεωρείται αντίθεση σε σχέση με το φυσικό περιβάλλον. Φαίνεται ότι κάποιος είχε απλώσει ένα πολύχρωμο χαλί homespun στο έδαφος.

Όνομα έργου : Equitorus , Όνομα σχεδιαστών : Polina Nozdracheva, Όνομα πελάτη : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Το Ιππικό Αθλητικό Κέντρο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.