Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Φωτισμός

plUsminus

Ο Φωτισμός Ένα μοναδικό φωτιστικό συν μπορεί να περιστραφεί, να μετακινηθεί, να αφαιρεθεί ή να παραδοθεί τα λειτουργικά στοιχεία του φωτιστικού. Απολύτως κάθε άτομο μπορεί να προσαρμόσει τη λάμπα κατά την κρίση του και να συλλέξει μια οθόνη ή φωτισμό πάνω από τη γραμμή, έναν πολυτελή πολυέλαιο ή λάμπα εργασίας, διακοσμητική εγκατάσταση ή φωτιστικό δαπέδου. Υλικό Γυαλί, χαλκός, μπρούντζος η προσωποποίηση ενός υπέροχου αντικειμένου. Ένα στοιχείο έχει μέγεθος 500 x 50 x 50

Όνομα έργου : plUsminus, Όνομα σχεδιαστών : Taras Zheltyshev, Όνομα πελάτη : TarasovDesign.

plUsminus Ο Φωτισμός

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.