Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εφαρμογή Ιστού

Batchly

Η Εφαρμογή Ιστού Η πλατφόρμα Batchly SaaS επιτρέπει στους πελάτες του Amazon Web Services (AWS) να μειώσουν το κόστος τους. Ο σχεδιασμός εφαρμογών ιστού στο προϊόν είναι μοναδικός και ελκυστικός, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να εκτελεί διάφορες λειτουργίες από ένα σημείο χωρίς να αφήνει τη σελίδα και επίσης εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει μια γενική εικόνα όλων των δεδομένων που έχουν σημασία για τους διαχειριστές. Η έμφαση δόθηκε επίσης στην παρουσίαση του προϊόντος μέσω της ιστοσελίδας του και έχει σχεδιαστεί για να επικοινωνεί το USP του τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται εδώ είναι ζωντανά και τα εικονίδια και οι εικόνες βοηθούν τον ιστότοπο να είναι διαδραστικό.

Όνομα έργου : Batchly, Όνομα σχεδιαστών : Lollypop Design Studio, Όνομα πελάτη : Batchly.

Batchly Η Εφαρμογή Ιστού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.