Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εφαρμογή Ιστού

Batchly

Η Εφαρμογή Ιστού Η πλατφόρμα Batchly SaaS επιτρέπει στους πελάτες του Amazon Web Services (AWS) να μειώσουν το κόστος τους. Ο σχεδιασμός εφαρμογών ιστού στο προϊόν είναι μοναδικός και ελκυστικός, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να εκτελεί διάφορες λειτουργίες από ένα σημείο χωρίς να αφήνει τη σελίδα και επίσης εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει μια γενική εικόνα όλων των δεδομένων που έχουν σημασία για τους διαχειριστές. Η έμφαση δόθηκε επίσης στην παρουσίαση του προϊόντος μέσω της ιστοσελίδας του και έχει σχεδιαστεί για να επικοινωνεί το USP του τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται εδώ είναι ζωντανά και τα εικονίδια και οι εικόνες βοηθούν τον ιστότοπο να είναι διαδραστικό.

Όνομα έργου : Batchly, Όνομα σχεδιαστών : Lollypop Design Studio, Όνομα πελάτη : Batchly.

Batchly Η Εφαρμογή Ιστού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.