Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σαλόνι Ομορφιάς

Shokrniya

Το Σαλόνι Ομορφιάς Ο σχεδιαστής στοχεύει σε ένα πολυτελές και εμπνευσμένο περιβάλλον και παράγει ξεχωριστούς χώρους με διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίοι ταυτόχρονα αποτελούν μέρη μιας ολόκληρης δομής. Το μπεζ χρώμα ως ένα από τα πολυτελή χρώματα του Ιράν επιλέχθηκε για να αναπτύξει την ιδέα του έργου. Οι χώροι εμφανίζονται με τη μορφή κουτιών σε 2 χρώματα. Αυτά τα κουτιά είναι κλειστά ή ημι-κλειστά χωρίς ακουστικές ή οσφρητικές διαταραχές. Ο πελάτης θα έχει αρκετό χώρο για να βιώσει μια ιδιωτική πασαρέλα. Επαρκής φωτισμός, σωστή επιλογή φυτού και χρήση της κατάλληλης απόχρωσης τα χρώματα για άλλα υλικά ήταν οι σημαντικές προκλήσεις.

Όνομα έργου : Shokrniya , Όνομα σχεδιαστών : Kasra Shafieezadeh, Όνομα πελάτη : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Το Σαλόνι Ομορφιάς

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.