Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λογότυπο

Meet Chuanchuan

Λογότυπο Περισσότερα εστιατόρια αρχίζουν να σερβίρουν Chuanchuan στην Κίνα, ένα είδος κουζίνας Sichuan. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν κατάλληλο ή όμορφο λογότυπο, το οποίο με κάποιο τρόπο μειώνει την ελκυστικότητα του φανταστικού φαγητού τους. Ωστόσο, αυτό λογότυπο αποτελείται από δύο βασικά γραφικά, τετράγωνα και τρίγωνα, που αντιπροσωπεύουν διάφορα υλικά τροφίμων. Το συνολικό σχήμα αυτού του λογότυπου είναι ένα στρογγυλό σχήμα, το οποίο συμβολίζει την κατσαρόλα. Αυτό λογότυπο έχει σχεδιαστεί για να είναι απλούστερο, να είναι ευκολότερο να κατανοηθεί και να είναι πιο απλό, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Όνομα έργου : Meet Chuanchuan , Όνομα σχεδιαστών : Sitong Liu, Όνομα πελάτη : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Λογότυπο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.