Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σπίτι

Dezanove

Σπίτι Η έμπνευση του αρχιτέκτονα προήλθε από το ξακουσμένο ξύλο ευκαλύπτου των «μπατάων». Αυτές είναι οι πλατφόρμες παραγωγής μυδιών στις εκβολές και που αποτελούν την πολύ σημαντική τοπική βιομηχανία στο "Ria da Arousa" της Ισπανίας. Το ξύλο ευκαλύπτου χρησιμοποιείται σε αυτές τις πλατφόρμες και υπάρχουν επεκτάσεις αυτού του δέντρου στην περιοχή. Η εποχή του ξύλου δεν είναι κρυμμένη και οι διαφορετικές εξωτερικές και εσωτερικές όψεις του ξύλου χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διαφορετικών αισθήσεων. Το σπίτι προσπαθεί να δανειστεί την παράδοση του περιβάλλοντος χώρου και να τα αποκαλύψει μέσα από την ιστορία που περιγράφεται στο σχέδιο και τις λεπτομέρειες.

Όνομα έργου : Dezanove, Όνομα σχεδιαστών : iñaki leite, Όνομα πελάτη : YourArchitectLondon.

Dezanove Σπίτι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.