Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Στυλό

Possibilities

Στυλό Τίποτα δεν χτυπά την απτική σύνδεση της τοποθέτησης ιδεών σε χαρτί. Αυτό πρέπει να είναι κάτι για το οποίο μπορείτε να υπερηφανεύεστε. Σεβόμενοι την παράδοση, οι Δυνατότητες Ballpoint Pen από το "If" δανείζονται στοιχεία από το πένα και το στυλό για να επανασυνδεθούν με τη χαρά της γραφής, ενώ ένα τυπικό G2 ballpoint refill φέρνει την ευκολία και την ευελιξία της σύγχρονης γραφής . Ο σχεδιασμός του επικεντρώνεται στην απρόσκοπτη σύνδεση ενός πτυσσόμενου αντι-στεγνώματος καπακιού, στην ενεργοποίηση της λαβής συμπίεσης, στην αντικατάσταση ανταλλαγής κλικ για προσαρμογή και στο κλιπ τσέπης δύο σταδίων για στυλ, πρακτικότητα και ευχαρίστηση που διαρκεί μια ζωή.

Όνομα έργου : Possibilities, Όνομα σχεδιαστών : Dave Colliver, Όνομα πελάτη : If.

Possibilities Στυλό

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.