Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Στυλό

Possibilities

Στυλό Τίποτα δεν χτυπά την απτική σύνδεση της τοποθέτησης ιδεών σε χαρτί. Αυτό πρέπει να είναι κάτι για το οποίο μπορείτε να υπερηφανεύεστε. Σεβόμενοι την παράδοση, οι Δυνατότητες Ballpoint Pen από το "If" δανείζονται στοιχεία από το πένα και το στυλό για να επανασυνδεθούν με τη χαρά της γραφής, ενώ ένα τυπικό G2 ballpoint refill φέρνει την ευκολία και την ευελιξία της σύγχρονης γραφής . Ο σχεδιασμός του επικεντρώνεται στην απρόσκοπτη σύνδεση ενός πτυσσόμενου αντι-στεγνώματος καπακιού, στην ενεργοποίηση της λαβής συμπίεσης, στην αντικατάσταση ανταλλαγής κλικ για προσαρμογή και στο κλιπ τσέπης δύο σταδίων για στυλ, πρακτικότητα και ευχαρίστηση που διαρκεί μια ζωή.

Όνομα έργου : Possibilities, Όνομα σχεδιαστών : Dave Colliver, Όνομα πελάτη : If.

Possibilities Στυλό

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.