Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ταπετσαρία Ακουστικά Πάνελ

University of Melbourne - Arts West

Ταπετσαρία Ακουστικά Πάνελ Η σύντομη ενημέρωσή μας ήταν να προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε μια πληθώρα ακουστικών πάνελ τυλιγμένων με ύφασμα με διάφορα μεγέθη, γωνίες και σχήματα. Τα αρχικά πρωτότυπα είδαν αλλαγές τόσο στο σχεδιασμό όσο και στα φυσικά μέσα εγκατάστασης και ανάρτησης αυτών των πλαισίων από τους τοίχους, τις οροφές και την κάτω πλευρά των κλιμακοστασίων. Σε αυτό το σημείο συνειδητοποιήσαμε ότι τα τρέχοντα ιδιόκτητα συστήματα ανάρτησης για πάνελ οροφής δεν ήταν κατάλληλα για τις ανάγκες μας και σχεδιάσαμε τις δικές μας.

Όνομα έργου : University of Melbourne - Arts West , Όνομα σχεδιαστών : Peter Rattle for CUS (Vic) Pty Ltd, Όνομα πελάτη : Commercial Upholstery Solutions (Vic) Pty Ltd.

University of Melbourne - Arts West  Ταπετσαρία Ακουστικά Πάνελ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.