Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Λογότυπο

Vrossis

Το Λογότυπο Η βασική αρχή του σχεδιασμού προήλθε από την ελληνική αρχαία λέξη Vrossis που σημαίνει θρεπτική. Τα καλλυντικά τρέφουν το δέρμα, τα χημικά δεν το κάνουν. Προκειμένου να πείσουμε οπτικά τους πελάτες ότι πρόκειται για φυτικά καλλυντικά φύλλα που προστέθηκε στο πρώτο κεφαλαίο γράμμα V. Ένας μετασχηματισμός πρέπει να γίνει στο κεφαλαίο γράμμα V σε κάτι που διεγείρει περισσότερο το μάτι. Έτσι, το "στέμμα της βασιλιάς μέλισσας" σε σχήμα V. προέκυψε. Διαφορετικά χρώματα χρησιμοποιούνται για να υπογραμμίσουν τη σειρά. Μπλε χρώμα για ενυδάτωση κ.λπ.

Όνομα έργου : Vrossis, Όνομα σχεδιαστών : Vrossis, Όνομα πελάτη : Vrossis.

Vrossis Το Λογότυπο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.