Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυλειτουργικό Καροτσάκι

Km31

Το Πολυλειτουργικό Καροτσάκι Ο Patrick Sarran δημιούργησε το Km31 για ένα μεγάλο φάσμα εστιατορίων. Ο κύριος περιορισμός ήταν η πολυλειτουργικότητα. Αυτό το καλάθι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα για την εξυπηρέτηση ενός τραπεζιού ή στη σειρά με άλλους για μπουφέ. Ο σχεδιαστής επινόησε μια αρθρωτή κορυφή Krion τοποθετημένη στην ίδια τροχοφόρα βάση που είχε σχεδιάσει για μια σειρά από καροτσάκια όπως το KEZA, και αργότερα το Kvin, το Herbal Tea Garden και το Kali, μαζί ονόμασαν τη σειρά K. Η σκληρότητα του Krion επέτρεψε να επιλεγεί ένα πλήρες ελαφρύ φινίρισμα, με την ανθεκτικότητα που απαιτείται για μια πολυτελή εγκατάσταση.

Όνομα έργου : Km31, Όνομα σχεδιαστών : Patrick Sarran, Όνομα πελάτη : QUISO SARL.

Km31 Το Πολυλειτουργικό Καροτσάκι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.