Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Καφέ

Hunters Roots

Το Καφέ Ανταποκρινόμενη σε μια σύντομη για μια μοντέρνα, καθαρή αισθητική, δημιουργήθηκε ένα εσωτερικό εμπνευσμένο από ξύλινα κιβώτια φρούτων που χρησιμοποιούνται σε αφηρημένη μορφή. Τα κιβώτια γεμίζουν τους χώρους, δημιουργώντας μια συναρπαστική, σχεδόν σαν σπηλιά γλυπτική μορφή, αλλά μια που παράγεται από απλά και ίσια γεωμετρικά σχήματα. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και ελεγχόμενη χωρική εμπειρία. Ο έξυπνος σχεδιασμός μεγιστοποιεί επίσης τον περιορισμένο χώρο μετατρέποντας πρακτικά φωτιστικά σε διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Τα φώτα, τα ντουλάπια και τα ράφια συμβάλλουν στη φιλοσοφία του σχεδιασμού και της γλυπτικής εικόνας.

Όνομα έργου : Hunters Roots, Όνομα σχεδιαστών : Kei Kitayama, Όνομα πελάτη : Hunters' Roots.

Hunters Roots Το Καφέ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.