Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Κέντρου Πωλήσεων

Foco shopping mall

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Κέντρου Πωλήσεων Το σχέδιό της έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: κρατήστε τα τρία σημεία του πελάτη, τον πυρήνα ή το προϊόν, δοκιμάστε πρώτα το προϊόν του και, στη συνέχεια, πωλήστε το προϊόν στον πελάτη, κάντε το προϊόν ξανά, κάντε χώρο, προβολή, μάρκετινγκ, πωλήσεις, αντί να αγνοήσετε το προϊόν εμπειρία, μεταβείτε απευθείας στο τελευταίο βήμα Κάντε πωλήσεις. Στην πραγματικότητα, είναι να βελτιώσει την ολόπλευρη εμπειρία χρήστη της μάρκας. Μόνο για να βιώσετε προσωπικά τον χώρο των ρούχων, να σταθείτε στην άποψη του πελάτη.

Όνομα έργου : Foco shopping mall, Όνομα σχεδιαστών : ZHENG SONGLING, Όνομα πελάτη : Foco.

Foco shopping mall Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Κέντρου Πωλήσεων

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.