Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Νυφικό

Cocodd

Το Νυφικό Το τέλειο φόρεμα είναι άνετο, λειτουργικό, σίγουρα όμορφο και πρωτότυπο. Η Cocodd έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι φτιαγμένο με ταινία Teflon υδραυλικού, κροσέ για να φτιάξει το σχήμα φόρεμα κάτω από τα γόνατα, και δούλεψε με το χέρι για να δημιουργήσει εφέ φθοράς στους ιμάντες, στο τελικό μέρος του πέπλου και στις άκρες της φούστας. Αυτή η βελτίωση μπορεί να θεωρηθεί ως μια καινοτόμος γούνα που όχι μόνο κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα νέο υλικό, αλλά είναι επίσης φιλικό προς τα ζώα. Το αφαιρούμενο πέπλο έχει 4 παραλλαγές χρήσης: στο πρόσωπο, αγκιστρωμένο στους ώμους ή πίσω στη ζωή, ή στην ξηρά δημιουργώντας ένα τρένο.

Όνομα έργου : Cocodd, Όνομα σχεδιαστών : Ambra Castello, Όνομα πελάτη : Ambra Castello.

Cocodd Το Νυφικό

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.