Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Διακοσμητικό Σκυρόδεμα

ConcreteCube

Διακοσμητικό Σκυρόδεμα Μέσα σε αυτό το έργο, η Emese Orbán πειραματίστηκε με καλούπια κατασκευασμένα από διάφορα υλικά και επιπλέον, αναμίχθηκε το σκυρόδεμα με άλλα υλικά. Ο σχεδιαστής ήθελε επίσης να δημιουργήσει μη συμβατικές επιφάνειες, καθώς και να βάψει το σκυρόδεμα με διαφορετικούς τρόπους. Προσπάθησε να απαντήσει στις ακόλουθες ερωτήσεις. Σε ποιο βαθμό θα μπορούσε κάποιος να τροποποιήσει το σκυρόδεμα που το υλικό θα διατηρούσε τα χαρακτηριστικά του; Το σκυρόδεμα είναι απλώς ένα γκρι, κρύο και σκληρό υλικό; Ο σχεδιαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαρακτηριστικά του σκυροδέματος μπορούν να αλλάξουν και, ως εκ τούτου, προκύπτουν νέες υλικές ιδιότητες και εντυπώσεις.

Όνομα έργου : ConcreteCube, Όνομα σχεδιαστών : Emese Orbán, Όνομα πελάτη : Emese Orbán.

ConcreteCube Διακοσμητικό Σκυρόδεμα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.