Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κτίριο Μικτής Χρήσης

GAIA

Κτίριο Μικτής Χρήσης Η Γαία βρίσκεται κοντά σε ένα πρόσφατα προτεινόμενο κυβερνητικό κτίριο που ενσωματώνει στάση μετρό, μεγάλο εμπορικό κέντρο και το σημαντικότερο αστικό πάρκο της πόλης. Το κτίριο μικτής χρήσης με τη γλυπτική του κίνηση λειτουργεί ως δημιουργικός ελκυστήρας για τους κατοίκους των γραφείων καθώς και για τους οικιστικούς χώρους. Αυτό απαιτεί μια τροποποιημένη συνέργεια μεταξύ πόλης και κτιρίου. Ο ποικίλος προγραμματισμός εμπλέκει ενεργά τον τοπικό ιστό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας καταλύτη για αυτό που αναπόφευκτα σύντομα θα είναι ένα hotspot.

Όνομα έργου : GAIA, Όνομα σχεδιαστών : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Όνομα πελάτη : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Κτίριο Μικτής Χρήσης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.