Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Κοσμημάτων

Imagination

Η Συλλογή Κοσμημάτων Στη διακόσμηση που δημιούργησε ο Yumin Konstantin, δεν θα δούμε μια κυριολεκτική επανάληψη της φύσης. Οι μορφές του για τα μάτια είναι διαφορετικές, δεν είναι εικόνες από τον άτλαντα της βιολογίας, που εκτελούνται σε πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους. Αυτά είναι αντικείμενα που δημιουργήθηκαν για να διακοσμήσουν το πρόσωπο και το σώμα ενός ατόμου. Για να προσθέσετε χαρά σε κάθε μέρα. Όμως, ως μορφές που δημιουργούνται από τη φαντασία του καλλιτέχνη, μεταφέρουν μέσα τους τη ζωή της φύσης μέσω της αφής. Μέσα από την υφή και τις απτικές ιδιότητες των αλλοιώσιμων υλικών, μέσω του παιχνιδιού του φωτός και της σκιάς στις επιφάνειές τους.

Όνομα έργου : Imagination, Όνομα σχεδιαστών : Konstantin Yumin, Όνομα πελάτη : Konstantin Yumin .

Imagination Η Συλλογή Κοσμημάτων

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.