Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Κοσμημάτων

Imagination

Η Συλλογή Κοσμημάτων Στη διακόσμηση που δημιούργησε ο Yumin Konstantin, δεν θα δούμε μια κυριολεκτική επανάληψη της φύσης. Οι μορφές του για τα μάτια είναι διαφορετικές, δεν είναι εικόνες από τον άτλαντα της βιολογίας, που εκτελούνται σε πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους. Αυτά είναι αντικείμενα που δημιουργήθηκαν για να διακοσμήσουν το πρόσωπο και το σώμα ενός ατόμου. Για να προσθέσετε χαρά σε κάθε μέρα. Όμως, ως μορφές που δημιουργούνται από τη φαντασία του καλλιτέχνη, μεταφέρουν μέσα τους τη ζωή της φύσης μέσω της αφής. Μέσα από την υφή και τις απτικές ιδιότητες των αλλοιώσιμων υλικών, μέσω του παιχνιδιού του φωτός και της σκιάς στις επιφάνειές τους.

Όνομα έργου : Imagination, Όνομα σχεδιαστών : Konstantin Yumin, Όνομα πελάτη : Konstantin Yumin .

Imagination Η Συλλογή Κοσμημάτων

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.