Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ανάμιξη Της Παλέτας

MiioPalette

Η Ανάμιξη Της Παλέτας Ο σχεδιασμός του Miio Palette εμπνεύστηκε από την παλέτα ενός ζωγράφου, αλλά προοριζόταν για οδοντιατρικό εργαστήριο. Ο σχεδιαστής συνδύασε την καλλιτεχνική και τη λειτουργική προοπτική, δημιουργώντας ένα προϊόν εξοπλισμένο με μια εύκολη στον καθαρισμό, αποσπώμενη γυάλινη επιφάνεια για την ανάμιξη του σύνθετου υλικού και με 9 πηγάδια όπου μπορείτε πρακτικά να αποθηκεύσετε τα κεραμικά βάζα σας. Με τη βοήθεια της πλάκας ανάμιξης ο χρήστης μπορεί εύκολα να ρυθμίσει ώστε όλα τα μικρά μπουκάλια να συμμορφώνονται πλήρως με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η απόδοση των οδοντιάτρων.

Όνομα έργου : MiioPalette, Όνομα σχεδιαστών : Gilbert Vasile, Όνομα πελάτη : miioPALETTE.

MiioPalette Η Ανάμιξη Της Παλέτας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.