Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μπουκάλι

North Sea Spirits

Μπουκάλι Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού North Sea Spirits είναι εμπνευσμένος από τη μοναδική φύση του Sylt και ενσωματώνει την καθαρότητα και την καθαρότητα αυτού του περιβάλλοντος. Σε αντίθεση με άλλα μπουκάλια, το North Sea Spirt καλύπτεται πλήρως από μια πολύχρωμη επιφάνεια. Το λογότυπο περιέχει το Stranddistel, ένα λουλούδι που υπάρχει μόνο στο Kampen / Sylt. Κάθε μία από τις 6 γεύσεις καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο χρώμα, ενώ το περιεχόμενο των 4 αναψυκτικών είναι ίδιο με το χρώμα της φιάλης. Η επίστρωση της επιφάνειας προσφέρει απαλό και ζεστό αίσθηση στο χέρι και το βάρος αυξάνει την αντίληψη της αξίας.

Όνομα έργου : North Sea Spirits, Όνομα σχεδιαστών : Ulrich Graf, Όνομα πελάτη : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Μπουκάλι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.