Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κατάστημα Γυαλιών

Optika Di Moda

Το Κατάστημα Γυαλιών Σε ένα κτήριο που φιλοξενεί τον Ούγγρο συνθέτη Franz Liszt, το Optika di Moda συνδυάζει αυθεντικά χαρακτηριστικά του 19ου αιώνα και σύγχρονο ντιζάιν στην καρδιά της Βουδαπέστης. Το εκτεθειμένο τούβλο πλαισιώνει το κατάστημα και έρχεται σε αντίθεση με τα κομψά λευκά ντουλάπια, πάγκους και δάπεδα. Ο χώρος φωτίζεται από πολυελαίους και οι μονάδες οθόνης φωτίζονται από έντονα λευκά φώτα. Οι έδρες εμπνευσμένες από τον Charles Eames και τα απλά τραπέζια ενθαρρύνουν τους πελάτες να περνούν χρόνο στο κατάστημα και οι ειδικές αίθουσες οπτικών εξετάσεων χωρίζονται από μια γυάλινη πόρτα στο πίσω μέρος του δωματίου.

Όνομα έργου : Optika Di Moda, Όνομα σχεδιαστών : Tamas Csiszer, Όνομα πελάτη : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Το Κατάστημα Γυαλιών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.