Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ταυτότητα, Η Επωνυμία

Merlon Pub

Ταυτότητα, Η Επωνυμία Το έργο της Merlon Pub αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο σχέδιο επωνυμίας και ταυτότητας μιας νέας εγκατάστασης τροφοδοσίας στο Tvrda στο Osijek, το παλιό μπαρόκ κέντρο της πόλης, που χτίστηκε τον 18ο αιώνα ως μέρος ενός μεγάλου συστήματος στρατηγικά οχυρωμένων πόλεων. Στην αμυντική αρχιτεκτονική, το όνομα Merlon σημαίνει συμπαγείς, όρθιους φράχτες που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους παρατηρητές και τους στρατιωτικούς στην κορυφή του οχυρού.

Όνομα έργου : Merlon Pub, Όνομα σχεδιαστών : STUDIO 33, Όνομα πελάτη : Merlon Pivnica.

Merlon Pub Ταυτότητα, Η Επωνυμία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.