Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμαστό Κόσμημα

Eternal Union

Κρεμαστό Κόσμημα Η αιώνια ένωση της Olga Yatskaer, ενός επαγγελματία ιστορικού που αποφάσισε να ακολουθήσει μια νέα καριέρα ενός σχεδιαστή κοσμημάτων, φαίνεται απλή αλλά γεμάτη νόημα. Μερικοί θα βρήκαν σε αυτό ένα άγγιγμα από κελτικά κοσμήματα ή ακόμα και έναν κόμπο του Ηρακλή. Το κομμάτι αντιπροσωπεύει ένα άπειρο σχήμα, το οποίο μοιάζει με δύο διασυνδεδεμένα σχήματα. Αυτό το εφέ δημιουργείται μέσω γραμμών που μοιάζουν με πλέγμα χαραγμένες πάνω από το κομμάτι. Με άλλα λόγια - οι δύο συνδέονται μεταξύ τους ως ένα, και το ένα είναι ένωση των δύο.

Όνομα έργου : Eternal Union, Όνομα σχεδιαστών : Olga Yatskaer, Όνομα πελάτη : Olga Yatskaer.

Eternal Union Κρεμαστό Κόσμημα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.