Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Δοχείο Κρασιού

Essenzza

Το Δοχείο Κρασιού Ο σχεδιασμός του κρασιού, είναι η χώρα προέλευσης και η πόλη έχει μεγάλη προσοχή. Αναζήτηση σε μικρογραφίες και παραδοσιακούς πίνακες. Τα πολύτιμα μοτίβα διαπίστωσαν ότι για να επιτευχθεί ο στόχος, αυτό σημαίνει ότι ενώ ο παραδοσιακός σχεδιασμός μπουκαλιών κρασιού πολυτελείας ήταν πολύ αποτελεσματικός. Μοτίβο που χρησιμοποιήθηκε στο σχεδιασμό, αραβουργήματα. Αυτά τα μοτίβα προέρχονται από ιρανική βερνικωμένη ζωγραφική. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπα και δημιουργικά σχέδια και προσπαθεί να δημιουργήσει σχεδιασμό με εγγενή έννοια και να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα.

Όνομα έργου : Essenzza, Όνομα σχεδιαστών : Azadeh Gholizadeh, Όνομα πελάτη : azadeh graphic design studio.

Essenzza Το Δοχείο Κρασιού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.