Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λαμπτήρας

Lunipse

Λαμπτήρας Το "Lunipse" είναι ένα σετ οροφής λαμπτήρα τραπεζαρίας από γυαλί και εξαιρετικά γδαρμένο ατσάλι τυλιγμένο σε αυτό εμπνευσμένο από το φαινόμενο της σεληνιακής έκλειψης λόγω της διάθλασης του ηλιακού φωτός από τη γήινη ατμόσφαιρα στον κωνικό σκιά. Ο στόχος είναι να φέρει το φεγγάρι φως και μια παρουσίαση της σεληνιακής έκλειψης στην ατμόσφαιρα του σπιτιού. Η απόδοση και η αισθητική ομορφιά ενώνονται και δημιουργούν επίσης συναισθηματική σύνδεση μεταξύ του "Lunipse" και του χρήστη, ευρύτερο φως και καλύτερη διάχυση και φωτισμό. Αυτά τα ελκυστικά αμπαζούρ με ατσάλινο κάλυμμα δίνουν μια αίσθηση νεωτερικότητας.

Όνομα έργου : Lunipse, Όνομα σχεδιαστών : Nima Bavardi, Όνομα πελάτη : Nima Bvi Design.

Lunipse Λαμπτήρας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.