Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρολόι

Slixy

Το Ρολόι Το ρολόι σχεδιάστηκε για να είναι μινιμαλιστικό, αλλά κομψό και να σέβεται την παράδοση των ρολογιών με τα απλά χέρια, τα σημάδια και το στρογγυλεμένο σχήμα του, ενώ ωθεί τα όρια με τη χρήση χρώματος και μια εντυπωσιακή επωνυμία. Δόθηκε προσοχή στα υλικά και τις ιδιότητες καθώς και στο σχεδιασμό, καθώς ο τελικός πελάτης τα θέλει όλα - καλό σχέδιο, καλή τιμή και ποιοτικά υλικά. Τα ρολόγια αποτελούνται από κρύσταλλο ζαφείρι, ανοξείδωτο ατσάλι για τη θήκη, κίνηση χαλαζία από μια ελβετική εταιρεία Ronda, αντοχή στο νερό 50 μέτρων και χρωματιστό δερμάτινο λουράκι για να το τελειώσει.

Όνομα έργου : Slixy, Όνομα σχεδιαστών : Miroslav Stiburek, Όνομα πελάτη : SLIXY.

Slixy Το Ρολόι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.