Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χαρτόνι Άλογο

Polypony

Χαρτόνι Άλογο Φτιάξτε το δικό σας Polypony (από πολύγωνο και πόνυ) χαρτόνι άλογο, ένας φανταστικός πόρος για να ενθαρρύνετε το παιχνίδι ρόλων και να τονώσετε τη φαντασία ενός παιδιού. Είναι ένα εφευρετικό και παιχνιδιάρικο παιχνίδι DIY που μπορείτε να φτιάξετε με παιδιά. Αποτελείται από φύλλο χαρτονιού και χάρτινο σωλήνα φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο. Η οδηγία είναι εύκολο να ακολουθηθεί, απλά αναδιπλώνοντας, ταιριάζοντας τους αριθμούς στο πρότυπο και κολλήστε τις άκρες με τον αντίστοιχο αριθμό. Μπορεί να συναρμολογηθεί από οποιονδήποτε. Οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να διακοσμήσουν για να φτιάξουν τα δικά τους παιχνίδια.

Όνομα έργου : Polypony, Όνομα σχεδιαστών : Sudaduang Nakhasuwan, Όνομα πελάτη : Mela.

Polypony Χαρτόνι Άλογο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.