Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Ασύρματα Ηχεία

FiPo

Τα Ασύρματα Ηχεία Το FiPo (συντομογραφία "Fire Power") με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του αναφέρεται σε βαθιά διείσδυση του ήχου στα οστά των κυττάρων ως έμπνευση σχεδιασμού. Ο στόχος είναι η παραγωγή ήχου υψηλής ισχύος και ποιότητας στα οστά του σώματος και στα κύτταρα του. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει το ηχείο με κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή, tablet και άλλες συσκευές μέσω Bluetooth. Η γωνία τοποθέτησης του ηχείου έχει σχεδιαστεί σε σχέση με τα εργονομικά πρότυπα. Επιπλέον, το ηχείο μπορεί να διαχωριστεί από τη γυάλινη βάση του, γεγονός που επιτρέπει στο χρήστη να το επαναφορτίσει.

Όνομα έργου : FiPo , Όνομα σχεδιαστών : Nima Bavardi, Όνομα πελάτη : Nima Bvi Design.

FiPo  Τα Ασύρματα Ηχεία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.