Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Φωτισμός Ποδηλάτου

Astra Stylish Bike Lamp

Ο Φωτισμός Ποδηλάτου Το Astra είναι ένας κομψός λαμπτήρας ποδηλάτου μονού βραχίονα με επαναστατικό σχεδιασμένο σώμα από αλουμίνιο. Το Astra συνδυάζει τέλεια τη σκληρή βάση και το ελαφρύ σώμα σε ένα καθαρό και κομψό αποτέλεσμα. Ο μονόπλευρος βραχίονας αλουμινίου όχι μόνο ανθεκτικός αλλά και αφήνει το Astra να επιπλέει στη μέση του τιμονιού που παρέχει την ευρύτερη γκάμα δοκών. Το Astra έχει μια τέλεια γραμμή αποκοπής, η ακτίνα δεν θα προκαλέσει λάμψη στους ανθρώπους από την άλλη πλευρά του δρόμου. Το Astra δίνει στο ποδήλατο ένα λαμπερό μάτι που φωτίζει το δρόμο.

Όνομα έργου : Astra Stylish Bike Lamp, Όνομα σχεδιαστών : Chou-Hang, Yang, Όνομα πελάτη : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Ο Φωτισμός Ποδηλάτου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.